Repair Treatment

kr. 143,00

ID Hair Elements Xclusive Repair Treatment er en intensiv hårkur, der er designet til at genopbygge og styrke beskadiget hår. Denne hårkur er ideel til dem, der ønsker at forbedre deres hårstruktur og øge hårets glans og elasticitet.

Kun 1 tilbage på lager

Forventet leveringsdato: 26-27. februar

ID Hair Elements Xclusive Repair Treatment indeholder en unik blanding af naturlige ingredienser, der hjælper med at reparere og beskytte håret. Argan-olie og shea-smør hjælper med at fugte og nære håret, mens keratin og aminosyrer styrker håret og beskytter det mod yderligere skader.

ID Hair Elements Xclusive Repair Treatment er velegnet til alle hårtyper og kan bruges som en ugentlig behandling for at opretholde sundt og velplejet hår. Med regelmæssig brug kan denne hårbehandling hjælpe med at forbedre hårets tilstand og beskytte det mod yderligere skader

anvendelse: påfør en passende mængde på rent og fugtigt hår, og lad det sidde i 3-5 minutter, før du skyller det ud. Derefter er det vigtigt du afslutter med en conditioner, så du får lukket hårstrået så alt plejen fra hårkuren bliver inde i hårstrået. Resultatet er blødt, glansfuldt hår, der ser sundere og mere velplejet ud.