Tusind tak for at have booket din tid hos Hjelm Studio.

Jeg er glad for at have dig som kunde, og jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at du får en fantastisk oplevelse i min salon.

Din booking er nu bekræftet, og du vil modtage en bekræftelsesmail med alle detaljer om din reservation. Hvis du har spørgsmål eller har brug for at foretage ændringer i din booking, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen i min salon og give dig den bedste service. Endnu en gang, tak fordi du valgte Hjelm Studio.

De bedste hilsner,
Nicoline fra Hjelm Studio

Du finder min salon på: Møllevej 4, 9800 Hjørring

Vær opmærksom på at eventuelle ændringer eller aflysninger skal ske senest 24 timer før den bestilte tid. Henvendelsen skal ske enten online eller telefonisk (IKKE på SMS) ellers betales 50% af behandlingens pris og ved udeblivelse betales 100% af behandlingens pris.

Har du spørgsmål til din booking, så kan du fange mig på:

Telefon: 60636337
E-mail: info@hjelmstudio.dk

Køb mine personlige favoritter her

-20%
kr. 143,00

Kun 2 tilbage på lager

kr. 150,00

Kun 1 tilbage på lager

Ikke på lager
kr. 150,00

Ikke på lager

Ikke på lager
kr. 150,00

Ikke på lager

Ikke på lager
kr. 199,00

Ikke på lager