Personlig vejledning

På hjelmstudio.dk møder du altid mig, Nicoline. Her sidder jeg klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Min personlige vejledning er baseret på mine egne erfaringer og ekspertise. Jeg bestræber mig på, at hjælpe dig med at finde de produkter, der passer perfekt til dine behov og præferencer, så du kan få den bedste oplevelse.

Hos Hjelm Studio tror jeg på, at den personlige vejledning er afgørende for at skabe en god kundeoplevelse. Jeg ønsker, at du føler dig tryg og velinformeret, når du handler hos os, og at du ved, at du altid kan kontakte mig for rådgivning og hjælp.

Desuden er jeg også aktiv på mine sociale medier, hvor jeg deler min personlige mening om vores produkter og giver vejledning omkring, hvordan du kan bruge dem bedst muligt. Jeg ønsker at dele min passion for skønhedspleje med dig og give dig de bedste tips og tricks til at opnå de bedste resultater.

Så uanset om du har spørgsmål omkring vores produkter eller har brug for personlig vejledning, så er jeg altid til rådighed for at hjælpe dig. Fang mig på hjelmstudio.dk, eller følg med på mine sociale medier for at få mere inspiration og vejledning.

Særligt udvalgte varer

Hos Hjelm Studio finder du en række produkter, som er særligt udvalgt. Jeg har selv haft alle produkterne i hænderne og bruger dem i min salon til hverdag. Derfor kan jeg med sikkerhed sige, at disse produkter er af høj kvalitet.

Jeg har valgt disse produkter, fordi de er skabt med fokus på at opnå det bedste resultat og samtidig være skånsomme for både dig og miljøet. Jeg tror på, at det er vigtigt at vælge produkter, der er af høj kvalitet og samtidig tager hensyn til vores planet.

Det særlige udvalg af produkter hos Hjelm Studio inkluderer alt fra hårplejeprodukter til styling-værktøjer og tilbehør mm. Jeg har håndplukket hver enkelt vare for at sikre, at du kun finder det bedste af det bedste.

Jeg er stolt af, at kunne stå inde for disse produkter og er overbevist om, at du vil elske dem lige så meget som jeg gør. Uanset om du er på udkig efter et produkt til at beskytte og pleje dit hår eller noget til styling, kan du finde det i det særlige udvalg hos mig.

Så uanset om du er professionel frisør eller bare ønsker at tage dig godt af dit hår, kan du finde det, du har brug for, hos Hjelm Studio. Tag et kig på vores udvalg og lad mig hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til dit behov.

Hvem står bag HJELM STUDIO?

Jeg hedder Nicoline, og jeg har været inden for frisørfaget i 7 år med en 4-årig uddannelse bestået med en bronzemedalje.

Jeg har altid haft en lille drøm om at starte min egen salon, fordi jeg elsker mit fag og at bruge mit håndværk –
jeg nyder hver dag at komme på arbejde i min lille hyggelige salon, og jeg håber i kommer til at elske den mindst lige så meget som jeg.

Jeg ønsker at give jer den bedste oplevelse, og ikke nok med i kan komme hos mig og få lavet lækkert hår
kan jeg nu også tilbyde mine kunder en lækker behandling i trygge hænder hos Lindgrens Velvære
som tilbyder massage, cupping, fodpleje m.m.

Jeg glæder mig til at se dig.

Salon, butik og webshop på én lokation

HJELM STUDIO

Møllevej 4

9800 Hjørring

Telefon: +45 60636337

E-mail: info@hjelmstudio.dk

 

Ofte stillede spørgsmål

Leveringstiden er 1-2 hverdage – oftest dag-til-dag.

Vi sender med PostNord.

Ja. Du har mulighed for selv at afhente bestilte varer i salonen, indenfor butikkens åbningstider.

Du kan downloade en returseddel lige her. Den skal udfyldes og vedlægges i retur-pakken.