Leveringsinformationer hos Hjelm Studio

Hos Hjelm Studio ønsker jeg at give dig den bedst mulige shoppingoplevelse, og derfor er min leveringsproces hurtig og effektiv. Nedenfor finder du leveringsinformationer, så du kan få en idé om, hvad du kan forvente, når du bestiller hos mig.

Leveringstider

Jeg bestræber mig på at levere dine varer så hurtigt som muligt. Leveringstiden afhænger af din placering og den valgte leveringsmetode.

Normalt tager leveringen 1-2 hverdage. Bemærk, at leveringstiden kan variere afhængigt af faktorer, som vi ikke har kontrol over, såsom vejrforhold og transportudfordringer. Hvis du har brug for en bestemt leveringsdato, bedes du kontakte mig, og så vil jeg gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske.

Leveringsomkostninger

Jeg tilbyder gratis levering til pakkeshop på alle ordrer over 700 DKK. For ordrer under denne værdi er priserne følgende:

PostNord Pakkeshop: 39 DKK
PostNord Hjemmelevering: 49 DKK

Afhentning af ordrer i salonen

Afhentningen i salonen i Hjørring er ALTID gratis. Hvis du ønsker at afhente dine ordrer i salonen, skal du vælge denne mulighed ved kassen. Du vil derefter modtage en SMS, når du ordre er klar til afhentning.

Levering i hele Danmark

Jeg leverer til adresser i hele Danmark. Hvis du har brug for levering til et sted uden for Danmark, bedes du kontakte mig for at drøfte mulighederne.

Leveringsprocessen

Når du har afgivet din ordre, vil du modtage en bekræftelse på din e-mail. Herefter vil jeg behandle din ordre og sørge for, at dine varer bliver afsendt inden for den angivne leveringstid.

Jeg samarbejder med anerkendte fragtfirmaer for at sikre, at dine varer leveres sikkert og pålideligt. Når dine varer er afsendt, vil du modtage en e-mail med en tracking-kode, så du kan følge dine varer hele vejen fra vores lager og til din adresse.

Returnering af varer

Hos Hjelm Studio ønsker vi at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med dine varer. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Varerne skal returneres i original emballage og i samme stand, som du modtog dem.

Du kan benytte en returseddel her: download returseddel.

Print og vedlæg returseddelen. Når jeg har modtaget pakken, vil jeg behandle returneringen.

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål omkring mine leveringsinformationer, eller hvis du ønsker at drøfte en specifik leveringsmetode, er du velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail til info@hjelmstudio.dk